söndag 21 september 2014

Pysselblogg blir reseblogg

Nu är vi äntligen framme i Australien efter en 25 timmar lång flygresa. Allt har gått riktigt bra och vi har inte haft några problem förutom viss turbulens och lite strul med boardingpassen i Singapore.

Vi kom fram till Brisbane klockan 5 i morse (söndag) och har redan hunnit se en del av staden. Vi började med att köra den långa vägen hem till huset för att se omgivningarna och leta efter kängurur längs vägen. Jag såg en som satt inne i en buske!

Efter att vi hade packat in våra saker och fått en rundtur av huset och trädgården (och passat på att ta kort på alla djur och växter som inte finns i Sverige) tänkte vi åka och köpa solkräm, handsprit och annat nödvändigt. När vi kom fram upptäckte vi att de inte öppnade förrän kl 10 (vi åkte vid 9) så vi åkte istället upp på ett berg där det fanns en utkiksplats och därifrån kunde vi se nästan hela staden! Vi åkte sedan ner till centrum, körde runt lite och parkerade sedan för att gå runt lite. Nu är det "Brisbane Festival" och det fanns en marknad, lite livemusik och annat kul.

Nu är klockan 19.00 här (11:00 i Sverige) och vi har passat på att sova lite och ringt hem. Imorgon planerar vi att åka och klappa koalor!


1 kommentar:

  1. Caroline Fällgren22 september 2014 kl. 09:10

    Det verkar som att ni har det riktigt trevligt. Här hemma är det kallt och rått som bara den :( Kramar

    SvaraRadera