torsdag 16 oktober 2014

Shopping, South bank och mer grillning

 4 oktober.

Vi gick upp tidigt (kl 7), gjorde mackor och åkte till flygplatsen för att hämta Tara (Laurence flickvän). Hon bor i Melbourne och skulle komma upp för att sen en teaterföreställning här på eftermiddagen. Vi blev avsläppta på Chermside Mall som är det största köpcentret i Queensland för att fördriva förmiddagen. Tyvärr var vi där redan 8.30 och de flesta butikerna öppnade inte förrän kl 9. Vi spenderade därför första halvtimmen inne på Target (prylaffär typ som Åhléns). När de andra affärerna öppnade gick vi flera varv runt och köpte lite saker, bland annat varsin t-shirt med minions på. Mia fick också syn på en wombat i en affär som hon bara måste ha. Supergosig!

Wombat!
Till lunch åt vi sushi och blev sedan upphämtade och avsläppta vid South bank som är en promenadsträcka längs med älven som rinner genom Brisbane. Där finns det bland annat en pool med sandstrand och en liten regnskog. Vi solade, badade, såg en gatuartist och passade på att köpa souvenirer.

Stranden och poolen på South bank

Fin dag i Brisbane

Minions
På kvällen var det dags för ännu en ”barbie” hos en annan av Laurences kompisar. Mycket folk och mycket hundar som precis som hunden igår gärna flockades kring honom. Vi åt god mat, fick se en eldshow av en av tjejerna där och samlades när mörkret hade fallit kring en eld. Mysigt.

Någon är visst populär hos hundarna...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar