torsdag 16 oktober 2014

Redcliffe, den perfekta pinnen och grillkväll

3 oktober

Vi hade en dag då vi inte hade något speciellt planerat och bestämde oss för att åka till Redcliffe och bada. Där fanns det en stor pool. Jag tyckte att vattnet var ganska kallt så första omgången badade bara Mia och Laurence medan jag låg i solen och hoppades på solbränna… När de hade kommit upp ur vattnet, torkat och värmt sig i solen följde jag med Mia ner i vattnet. Det var inte så farligt när man väl hade doppat sig.

Redcliffe
Sedan vi var i Sydney har Lauence pratat om en glass som heter ”Golden Gaytime” som vi bara måste prova! Extra roligt är det att han gör en väldigt övertygande gay-imitation som vi fortfarande tycker är lika roligt. Och glassen var väldigt god!

Golden Gaytiiiiiiime
Vi åkte hem och åt lunch och åkte sedan iväg till Cedar Creek som nu var mest som ett litet vattendrag. Laurence hade hittat den perfekta vandringspinnen, lagom lång och rak och plötsligt kom det en hund springande. Vi var de enda människorna där och ingen ägare i sikte. Hunden ställde in siktet på pinnen och ville verkligen ha den. Laurence tyckte däremot att det var hans pinne och att den var helt perfekt. Inte tänkte han ge bort den till en hund. Hunden gav sig däremot inte och efter en tyst kamp gav Laurence upp och kastade pinnen till hunden som tuggade sönder den och sedan lämnade den. Synd på en så fin pinne.
När Mia fick syn på en äcklig spindel kände vi att det var dags att åka därifrån.

Tyst kamp om den perfekta pinnen
Cedar creek
På kvällen var vi bjudna på ”barbie” (grillning) hos Lauence kompis Renee. Renee gillar djur och hade varit med i någon tv-serie som handlade om en skola med krokodilutbildning. Hon hade en blåtungad ödla som Mia fick hålla.
Mia med blåtungad ödla
Efter maten spelade vi kort vilket var väldigt trevligt när vi väl hade fått kläm på reglerna. Förutom Renees tama djur hörde vi en possum på taket, såg spindlar i buskarna och Mia blev uppäten av myggor på benen, men helt klart en mycket trevlig kväll!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar